Publikavimo data: 2024-05-25
Marinuotos morkos su česnakais
Morkos yra laukiamas svečias ant kiekvieno stalo. Šios šakniavaisinės daržovės vertinamos dėl daugybės vitaminų ir mikroelementų, būtinų žmogaus sveikatai palaikyti. Išsaugoti derlių žiemai padės jo paruošimas. Be tradicinio būdo - šaldymo - galite naudoti sūdymą ir marinavimą. Morkos, marinuotos su česnaku, būna pikantiškos ir sultingos. Jei norite, į receptą galima įdėti svogūnų. Pageidautina naudoti šviežiai nuskintas daržoves, tada užkandis bus kuo skanesnis ir sveikesnis.
Žingsnis 1
Marinuokite morkas. Sudėkite morkas į gilų dubenį, sumaišykite su druska, pipirais, cukrumi ir kmynais. Ingredientus sumaišykite rankomis, lengvai išmaišykite. Įpilkite acto, dar kartą išmaišykite. Palikite mirkti 30 minučių.
Žingsnis 2
Išsaugokite morkas. Ant paruoštų stiklainių dugno sudėkite česnakus ir kalendras, išdėliokite morkas, sandariai uždarykite dangteliais. Tada uždėkite ant kaklelio, palikite atvėsti ir padėkite saugoti į šaldytuvą arba rūsį.
Kategorijos