Marinuotos morkos su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Marinuotos morkos su česnakais

Morkos yra laukiamas svečias ant kiekvieno stalo. Šios šakniavaisinės daržovės vertinamos dėl daugybės vitaminų ir mikroelementų, būtinų žmogaus sveikatai palaikyti. Išsaugoti derlių žiemai padės jo paruošimas. Be tradicinio būdo - šaldymo - galite naudoti sūdymą ir marinavimą. Morkos, marinuotos su česnaku, būna pikantiškos ir sultingos. Jei norite, į receptą galima įdėti svogūnų. Pageidautina naudoti šviežiai nuskintas daržoves, tada užkandis bus kuo skanesnis ir sveikesnis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
52 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuotos morkos su česnakais Žingsnis 1
Marinuokite morkas. Sudėkite morkas į gilų dubenį, sumaišykite su druska, pipirais, cukrumi ir kmynais. Ingredientus sumaišykite rankomis, lengvai išmaišykite. Įpilkite acto, dar kartą išmaišykite. Palikite mirkti 30 minučių.

Žingsnis 2

Marinuotos morkos su česnakais Žingsnis 2
Išsaugokite morkas. Ant paruoštų stiklainių dugno sudėkite česnakus ir kalendras, išdėliokite morkas, sandariai uždarykite dangteliais. Tada uždėkite ant kaklelio, palikite atvėsti ir padėkite saugoti į šaldytuvą arba rūsį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos