Marinuotos paprikos su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Marinuotos paprikos su česnakais

Marinatui su paprikomis geriau rinktis raudonos spalvos vaisius, nes jie būna saldesni. Bet kokiu atveju paprika turi būti tvirta, mėsinga ir tanki, be jokių pažeidimų. Jei norite, kad užkandis būtų aštresnis, galite dėti daugiau juodųjų pipirų, taip pat įberti garstyčių arba krienų šaknų. Norint užmarinuoti recepte nurodytą ingredientų kiekį, reikės keturių vieno litro talpos stiklainių.
Gaminimo laikas
1470 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
66 kcal.
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuotos paprikos su česnakais Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Puode sumaišykite vandenį, aliejų, druską, juoduosius pipirus ir lauro lapą. Pastatykite puodą ant vidutinės ugnies ir, kai vanduo užvirs, supilkite actą ir paprikas tiek, kiek telpa į puodą. Įjunkite mažą kaitvietę, užvirinkite, palaukite 3 minutes ir nukelkite puodą nuo kaitlentės.

Žingsnis 2

Marinuotos paprikos su česnakais Žingsnis 2
Marinuokite paprikas. Sudėkite paprikas į stiklainius kartu su česnakais. Kai apdorotos paprikos baigsis, išvirkite naują partiją marinate. Kai visos paprikos bus sudėtos, supilkite marinatą į stiklainius, uždarykite dangteliais ir 1 parą padėkite sausoje vietoje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos