Marinuotos vištienos šlaunelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Marinuotos vištienos šlaunelės

Vištienos šlauneles pagrįstai galima laikyti vienu iš greitų ir ekonomiškų patiekalų ne tik kasdienei vakarienei, bet ir šventiniam stalui. Vištiena turi daug privalumų: ji yra dietinė, neturi daug riebalų, turi daug baltymų ir greitai paruošiama. Kumpius galima virti, kepti, troškinti arba kepti. Juos galite marinuoti bet kokiuose prieskoniuose ir prieduose - ši mėsa negali nieko sugadinti. Pavyzdžiui, vištieną galite kepti orkaitėje su česnaku ir kariu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuotos vištienos šlaunelės Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite česnaką griežinėliais.

Žingsnis 2

Marinuotos vištienos šlaunelės Žingsnis 2
Giliame dubenyje marinuokite kumpius, sumaišydami česnaką, karį, vištienos prieskonius, garstyčias, druską ir augalinį aliejų.

Žingsnis 3

Marinuotos vištienos šlaunelės Žingsnis 3
Uždenkite vištieną maistine plėvele ir palikite marinuotis 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Marinuotos vištienos šlaunelės Žingsnis 4
Vištienos šlauneles sudėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę kepti 40 minučių.

Žingsnis 5

Marinuotos vištienos šlaunelės Žingsnis 5
Paruoštą patiekalą papuoškite šviežiomis žolelėmis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos