Marinuotų cukinijų ir žiedinių kopūstų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Marinuotų cukinijų ir žiedinių kopūstų salotos

Salotos yra labiausiai paplitęs, populiariausias ir apetitą žadinantis patiekalas. Jų skonį lemia ne tik recepte naudojami produktai, bet ir padažas arba padažas. Siūlomame salotų variante naudojamas marinatas, dėl kurio žiediniai kopūstai ir cukinijos tampa traškūs ir suteikia visam patiekalui pikantiško skonio.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
86 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.58/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Marinuotų cukinijų ir žiedinių kopūstų salotos Žingsnis 1
Paruoškite salotų marinatą. Nedideliame giliame dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, vyno actą, itališkus prieskonius, garstyčias, česnaką, druską, cukrų ir maltus juoduosius pipirus. Atidėkite į šalį. Dabar paruoškite salotoms skirtas daržoves. Nuluptas paprikas ir morkas supjaustykite šiaudeliais. Cukiniją ir svogūną susmulkinkite pusžiedžiais. Pomidorus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Marinuotų cukinijų ir žiedinių kopūstų salotos Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite visas daržoves, supilkite padažą ir išmaišykite, kad marinatas tolygiai pasiskirstytų. Uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldytuvą 24 valandoms, periodiškai išimkite indą ir išmaišykite salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos