Publikavimo data: 2024-09-17
Marokietiškos keptos bulvės su alyvuogėmis
Bulvės yra populiariausias pasaulyje garnyras. Net kulinarijos guru negali suskaičiuoti, kiek receptų, kuriuose ši šakniavaisinė daržovė atlieka pagrindinį vaidmenį, yra. Marokietiškai keptos bulvės su alyvuogėmis yra paprastos, ryškios ir neįtikėtinai skanios. Kepimui pirmenybę teikite raudonųjų veislių šakninėms daržovėms - jos puikiai išlaiko formą ir yra gero skonio. Atsižvelgiant į visas parengiamąsias procedūras, patiekalo gaminimas užtruks ne ilgiau kaip 40 minučių.
Žingsnis 1
Alyvuoges ir citriną sutrinkite peiliu, išimkite kauliukus ir smulkiai supjaustykite. Bulves perpjaukite išilgai pusiau ir sumaišykite su smulkintomis alyvuogėmis, aliejumi, vienos citrinos žievele, kmynais, druska ir pipirais. Apšlakstykite citrinos sultimis. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdėkite į gilią keptuvę. Įpilkite vandens ir užvirinkite. Uždenkite ir virkite ant vidutinės ugnies 10-12 minučių, kol suminkštės. Nuimkite dangtį ir virkite dar 1-2 minutes, kol išgaruos vanduo. Patiekite pabarstę petražolėmis.
Kategorijos