Publikavimo data: 2025-08-18
Marškinių filė
Šiuo receptu su manimi pasidalijo tėtis. Jis yra didelis skanios mėsos ir paukštienos mėgėjas. Filė gaunasi labai minkšta ir sultinga viduje. Sotus ir greitas patiekalas svečiams arba visai šeimai.
Žingsnis 1
Vištienos filė perpjaukite išilgai ir apskrudinkite.
Žingsnis 2
Pabarstykite druska ir prieskoniais.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų.
Žingsnis 4
Pirmiausia filė pamirkykite į kiaušinį, tada į miltus, o po to į džiūvėsėlius.
Žingsnis 5
Kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 6
Iškeptas filė sudėkite ant silikoninio kilimėlio ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 7
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir sudėkite juos ant filė.
Žingsnis 8
Tada išdėliokite apskritimais supjaustytus pomidorus.
Žingsnis 9
Ant viršaus užbarstykite sūrio ir 30 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos