Marškinių filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Marškinių filė

Šiuo receptu su manimi pasidalijo tėtis. Jis yra didelis skanios mėsos ir paukštienos mėgėjas. Filė gaunasi labai minkšta ir sultinga viduje. Sotus ir greitas patiekalas svečiams arba visai šeimai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (40 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos filė perpjaukite išilgai ir apskrudinkite.

Žingsnis 2

Marškinių filė Žingsnis 2
Pabarstykite druska ir prieskoniais.

Žingsnis 3

Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų.

Žingsnis 4

Marškinių filė Žingsnis 4
Pirmiausia filė pamirkykite į kiaušinį, tada į miltus, o po to į džiūvėsėlius.

Žingsnis 5

Marškinių filė Žingsnis 5
Kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 6

Marškinių filė Žingsnis 6
Iškeptas filė sudėkite ant silikoninio kilimėlio ir aptepkite majonezu.

Žingsnis 7

Marškinių filė Žingsnis 7
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir sudėkite juos ant filė.

Žingsnis 8

Marškinių filė Žingsnis 8
Tada išdėliokite apskritimais supjaustytus pomidorus.

Žingsnis 9

Marškinių filė Žingsnis 9
Ant viršaus užbarstykite sūrio ir 30 minučių pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos