Publikavimo data: 2025-08-18
Mašurda su jautiena
Norėčiau jus supažindinti su gardžia uzbekiška sriuba iš košės.
Žingsnis 1
Nulupkite daržoves, supjaustykite jas. Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Sudėkite mėsą į įkaitintą aliejų. Kepkite, kol išgaruos sultys.
Žingsnis 3
Sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite apie 5 minutes ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 4
Sudėkite bulves, pomidorus ir šaukštelį pomidorų pastos. Kepkite dar 5-8 minutes.
Žingsnis 5
Supilkite vandenį (geriausia verdantį). Vandens įpilkite iš akies, priklausomai nuo norimo sriubos tirštumo, atsižvelgdami į tai, kad ryžiai ir mung pupelės taip pat sugers šiek tiek vandens. Pagal skonį įberkite lauro lapų, druskos ir prieskonių.
Kategorijos