Mašurda su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mašurda su jautiena

Norėčiau jus supažindinti su gardžia uzbekiška sriuba iš košės.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Mašurda su jautiena Žingsnis 1
Nulupkite daržoves, supjaustykite jas. Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Mašurda su jautiena Žingsnis 2
Sudėkite mėsą į įkaitintą aliejų. Kepkite, kol išgaruos sultys.

Žingsnis 3

Mašurda su jautiena Žingsnis 3
Sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite apie 5 minutes ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 4

Mašurda su jautiena Žingsnis 4
Sudėkite bulves, pomidorus ir šaukštelį pomidorų pastos. Kepkite dar 5-8 minutes.

Žingsnis 5

Mašurda su jautiena Žingsnis 5
Supilkite vandenį (geriausia verdantį). Vandens įpilkite iš akies, priklausomai nuo norimo sriubos tirštumo, atsižvelgdami į tai, kad ryžiai ir mung pupelės taip pat sugers šiek tiek vandens. Pagal skonį įberkite lauro lapų, druskos ir prieskonių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su jautiena, sriubos, įspūdingas receptas, pietūs, žalumynų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su čiobreliais

Kategorijos