Publikavimo data: 2025-08-17
Medaus vištienos sparneliai
Tokius vištienos sparnelius medaus padaže paruošite labai lengvai, ir jie bus skanesni nei KFC. Šį patiekalą galima valgyti ir karštą, ir šaltą. Sparneliai būna traškūs išorėje ir sultingi viduje, o jų skonis saldžiai aštrus ir pikantiškas. Šis patiekalas patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams.
Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos sparnelius ir supjaustykite juos į 3 dalis. Naudosime tik 2 didelius gabalus.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite ryžių miltus ir prieskonius (druską, česnaką, papriką, pipirus).
Žingsnis 3
Į šį sausą mišinį sudėkite sparnelius ir gerai išmaišykite. Vištienos sparnelius sudėkite ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 4
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių. Tada apverskite sparnelius ir kepkite dar 20 minučių iš kitos pusės.
Žingsnis 5
Sumaišykite medų su sojų padažu.
Žingsnis 6
Paruoštus sparnelius apšlakstykite padažu ir išmaišykite.
Kategorijos