Medaus vištienos sparneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Medaus vištienos sparneliai

Tokius vištienos sparnelius medaus padaže paruošite labai lengvai, ir jie bus skanesni nei KFC. Šį patiekalą galima valgyti ir karštą, ir šaltą. Sparneliai būna traškūs išorėje ir sultingi viduje, o jų skonis saldžiai aštrus ir pikantiškas. Šis patiekalas patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Medaus vištienos sparneliai Žingsnis 1
Nuplaukite vištienos sparnelius ir supjaustykite juos į 3 dalis. Naudosime tik 2 didelius gabalus.

Žingsnis 2

Medaus vištienos sparneliai Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite ryžių miltus ir prieskonius (druską, česnaką, papriką, pipirus).

Žingsnis 3

Medaus vištienos sparneliai Žingsnis 3
Į šį sausą mišinį sudėkite sparnelius ir gerai išmaišykite. Vištienos sparnelius sudėkite ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos.

Žingsnis 4

Medaus vištienos sparneliai Žingsnis 4
Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių. Tada apverskite sparnelius ir kepkite dar 20 minučių iš kitos pusės.

Žingsnis 5

Medaus vištienos sparneliai Žingsnis 5
Sumaišykite medų su sojų padažu.

Žingsnis 6

Medaus vištienos sparneliai Žingsnis 6
Paruoštus sparnelius apšlakstykite padažu ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos