Publikavimo data: 2024-09-16
Mėgstamiausias užkandis. Įdaryti pomidorai
Vienas iš populiariausių bet kurios šventės užkandžių, žinoma, yra įdaryti pomidorai, kuriuos, be kita ko, galima įdaryti kiaušiniais. Šiam užkandžiui geriau rinktis raudonus apvalius nedidelio dydžio pomidorus tankiomis sienelėmis. Net ir termiškai apdorojant tokia daržovė išlaikys savo formą ir naudingumą. Šviežius pomidorus laikykite pintuose krepšiuose, sluoksnius išklodami popieriumi.
Žingsnis 1
Paruoškite indą kepimui. Atsargiai pašalinkite kiekvieno pomidoro minkštimą. Svogūnų plunksnas supjaustykite plonais žiedais. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją pomidorus angomis į viršų. Tada į kiekvieną pomidorą įmuškite po vieną kiaušinį.
Žingsnis 2
Baigkite virti pomidorus. Ant pomidorų paskleiskite smulkintus žaliuosius svogūnus. Pagardinkite druska ir pipirais. Dėkite patiekalą į orkaitę ir kepkite 30 minučių.
Kategorijos