Publikavimo data: 2025-08-20
Meksikietiška aštri mėsa
Šiam paprastam receptui pagaminti prireiks ne daugiau kaip 40 minučių. Aštri meksikietiško stiliaus mėsa paįvairins bet kokį meniu.
Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Į svogūnus sudėkite maltą mėsą.
Žingsnis 4
Išmaišykite, lengvai pakepinkite 1 minutę, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite.
Žingsnis 5
Įpilkite 2 šaukštus pomidorų pastos ir pagal skonį įpilkite aštraus padažo.
Žingsnis 6
Maišykite ir kepkite 3 minutes, suberkite kukurūzus.
Žingsnis 7
Supjaustykite paprikas ir sudėkite į keptuvę, išmaišykite. Kepkite 3 minutes.
Žingsnis 8
Sumažinkite kaitrą ir uždenkite dangčiu. Troškinkite 5-10 minučių.
Kategorijos