Publikavimo data: 2024-06-13
Menkės filė kotletas
Kotletai gali būti gaminami iš mėsos, daržovių arba žuvies. Labai minkšti ir skanūs kotletai bus pagaminti iš lašišos filė. Pats polockas yra sveika ir mažai kaloringa žuvis, kurioje gausu omega-3 nesočiųjų rūgščių. Pirmoji šalis, įvaldžiusi lašišų žvejybą, buvo Korėja, kurioje lašišos pradėtos gaudyti prieš 300 metų. SSRS polockas ilgą laiką nebuvo vartojamas, ir tik 1960 m. Beringo jūroje pradėta masinė šios žuvies žvejyba.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. 1 valgomajame šaukšte saulėgrąžų aliejaus pakepinkite svogūnus, kol jie taps auksiniai. Kiekvieną žuvies filė gabalėlį pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Ant vieno filė gabalėlio uždėkite svogūną ir uždenkite antruoju gabalėliu. Turėtų gautis 4 kotletai.
Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Kiekvieną kotletą atsargiai apvoliokite miltuose, o tada - kiaušinyje. Kepkite kotletus iš abiejų pusių apie 5 minutes ant vidutinės ugnies, kol taps auksiniai.
Kategorijos