Menkės filė kotletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Menkės filė kotletas

Kotletai gali būti gaminami iš mėsos, daržovių arba žuvies. Labai minkšti ir skanūs kotletai bus pagaminti iš lašišos filė. Pats polockas yra sveika ir mažai kaloringa žuvis, kurioje gausu omega-3 nesočiųjų rūgščių. Pirmoji šalis, įvaldžiusi lašišų žvejybą, buvo Korėja, kurioje lašišos pradėtos gaudyti prieš 300 metų. SSRS polockas ilgą laiką nebuvo vartojamas, ir tik 1960 m. Beringo jūroje pradėta masinė šios žuvies žvejyba.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Menkės filė kotletas Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. 1 valgomajame šaukšte saulėgrąžų aliejaus pakepinkite svogūnus, kol jie taps auksiniai. Kiekvieną žuvies filė gabalėlį pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Ant vieno filė gabalėlio uždėkite svogūną ir uždenkite antruoju gabalėliu. Turėtų gautis 4 kotletai.

Žingsnis 2

Menkės filė kotletas Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Kiekvieną kotletą atsargiai apvoliokite miltuose, o tada - kiaušinyje. Kepkite kotletus iš abiejų pusių apie 5 minutes ant vidutinės ugnies, kol taps auksiniai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos