Menkių kepenėlių tartaletės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Menkių kepenėlių tartaletės

Tartaletės yra populiarus užkandis ant švediško stalo ir banketų stalo. Yra daugybė receptų, kaip paruošti krepšelius su įdaru. Vieni populiariausių yra tartaletės su menkės kepenėlėmis. Ant parduotuvių prekystalių siūlomi dviejų rūšių kepenų konservai: pakrantės ir jūros. Geriau pirkti antrąjį variantą, jis yra sveikesnis. Kokybiškame produkte yra tik 3 sudedamosios dalys: menkės kepenys, druska ir prieskoniai. Augalinio aliejaus buvimas sudėtyje rodo, kad produktas yra nekokybiškas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
434 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
42 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Menkių kepenėlių tartaletės Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite kiaušinius. Susmulkinkite menkės kepenėles. Sudėkite ingredientus į gilų dubenį, įpilkite majonezo, pagal skonį pagardinkite druska ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Menkių kepenėlių tartaletės Žingsnis 2
Įdarykite pyragėlius. Arbatiniu šaukšteliu į smėlio krepšelius dėkite paruoštą įdarą. Tolygiai paskirstykite įdarą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, užkandis, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, tartaletės, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, krevečių tartaletės, sūrio varškės tartaletės, tartaletės užkandžiai, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos