Publikavimo data: 2024-04-05
Menkių kepenėlių tartaletės
Tartaletės yra populiarus užkandis ant švediško stalo ir banketų stalo. Yra daugybė receptų, kaip paruošti krepšelius su įdaru. Vieni populiariausių yra tartaletės su menkės kepenėlėmis. Ant parduotuvių prekystalių siūlomi dviejų rūšių kepenų konservai: pakrantės ir jūros. Geriau pirkti antrąjį variantą, jis yra sveikesnis. Kokybiškame produkte yra tik 3 sudedamosios dalys: menkės kepenys, druska ir prieskoniai. Augalinio aliejaus buvimas sudėtyje rodo, kad produktas yra nekokybiškas.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite kiaušinius. Susmulkinkite menkės kepenėles. Sudėkite ingredientus į gilų dubenį, įpilkite majonezo, pagal skonį pagardinkite druska ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Įdarykite pyragėlius. Arbatiniu šaukšteliu į smėlio krepšelius dėkite paruoštą įdarą. Tolygiai paskirstykite įdarą.
Kategorijos