Publikavimo data: 2025-08-18
Mėsa graikinių riešutų padaže
Šis mėsos receptas nustebins visus jūsų svečius.
Žingsnis 1
Mėsą iš anksto marinuokite bent 4 valandas. Mėsą (aš naudojau kiaulieną, galite naudoti bet kokią mėsą) supjaustykite porcijomis, užpilkite sojų padažu, majonezu ir išspaustu česnaku. Uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą marinuotis.
Žingsnis 2
Keptuvėje su aliejumi porą minučių pakepinkite paprikas ir graikinius riešutus.
Žingsnis 3
Tada toje pačioje keptuvėje kepkite mėsą, kol ji bus pusiau iškepusi.
Žingsnis 4
Į mėsą suberkite riešutus, pipirus, miltus ir dar minutę pakepinkite.
Žingsnis 5
Supilkite vandenį arba sultinį ir troškinkite po dangčiu apie 20 minučių.
Kategorijos