Publikavimo data: 2024-06-09
Mėsa grietinėlės padaže
Jautienos mėsoje gausu naudingų savybių. Joje yra daug baltymų, vitaminų ir mineralų. Iš jautienos gaminamos salotos, kepinių įdarai. Ji taip pat troškinama, verdama, kepama ir verdama garuose. Gamindami mėsą grietinėlės padaže, padarysite malonų įspūdį visiems svečiams ir šeimos nariams. O kaip garnyras prie šio patiekalo puikiai tiks bulvių košė, makaronai arba košė.
Žingsnis 1
Mėsos gabalėlius sudėkite į puodą storu dugnu, užberkite smulkintais svogūnais, tada sudėkite gabalėliais supjaustytą sviestą ir užpilkite stikline verdančio šalto vandens. Uždenkite dangčiu ir įjunkite didžiausią kaitrą.
Žingsnis 2
Kai mėsa užvirs, sumažinkite ugnį ir nemaišydami virkite valandą. Praėjus šiam laikui nuimkite dangtį ir į mėsą suberkite druską, juoduosius pipirus, actą, cukrų ir smulkiai supjaustytą česnaką, išmaišykite. Vėl uždenkite dangčiu ir troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos