Mėsa grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Mėsa grietinėlės padaže

Jautienos mėsoje gausu naudingų savybių. Joje yra daug baltymų, vitaminų ir mineralų. Iš jautienos gaminamos salotos, kepinių įdarai. Ji taip pat troškinama, verdama, kepama ir verdama garuose. Gamindami mėsą grietinėlės padaže, padarysite malonų įspūdį visiems svečiams ir šeimos nariams. O kaip garnyras prie šio patiekalo puikiai tiks bulvių košė, makaronai arba košė.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
168 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Mėsa grietinėlės padaže Žingsnis 1
Mėsos gabalėlius sudėkite į puodą storu dugnu, užberkite smulkintais svogūnais, tada sudėkite gabalėliais supjaustytą sviestą ir užpilkite stikline verdančio šalto vandens. Uždenkite dangčiu ir įjunkite didžiausią kaitrą.

Žingsnis 2

Mėsa grietinėlės padaže Žingsnis 2
Kai mėsa užvirs, sumažinkite ugnį ir nemaišydami virkite valandą. Praėjus šiam laikui nuimkite dangtį ir į mėsą suberkite druską, juoduosius pipirus, actą, cukrų ir smulkiai supjaustytą česnaką, išmaišykite. Vėl uždenkite dangčiu ir troškinkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos