Publikavimo data: 2025-08-20
Mėsa grietinės ir svogūnų padaže
Švelni mėsa grietinės padaže po svogūnų mase paįvairins jūsų vakarienę. Ją galima patiekti su bet kokiu garnyru.
Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite maždaug 1 cm pločio griežinėliais.
Žingsnis 2
Mėsą apskrudinkite, kad ji greičiau iškeptų ir būtų minkštesnė.
Žingsnis 3
Mėsą sudėkite į riebalais išteptą keptuvę.
Žingsnis 4
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir supilkite vandenį. Troškinkite apie 30 minučių, kol išvirs visas vanduo. Kuo daugiau vandens, tuo ilgiau troškinsite ir tuo minkštesnis bus troškinys.
Žingsnis 5
Kai visas vanduo išvirs, ant mėsos sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, uždengę dangčiu troškinkite 3 minutes, tada įpilkite 3 šaukštus grietinės ir dar troškinkite apie 15 minučių.
Kategorijos