Mėsa grietinės ir svogūnų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Mėsa grietinės ir svogūnų padaže

Švelni mėsa grietinės padaže po svogūnų mase paįvairins jūsų vakarienę. Ją galima patiekti su bet kokiu garnyru.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Mėsa grietinės ir svogūnų padaže Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite maždaug 1 cm pločio griežinėliais.

Žingsnis 2

Mėsa grietinės ir svogūnų padaže Žingsnis 2
Mėsą apskrudinkite, kad ji greičiau iškeptų ir būtų minkštesnė.

Žingsnis 3

Mėsa grietinės ir svogūnų padaže Žingsnis 3
Mėsą sudėkite į riebalais išteptą keptuvę.

Žingsnis 4

Mėsa grietinės ir svogūnų padaže Žingsnis 4
Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais ir supilkite vandenį. Troškinkite apie 30 minučių, kol išvirs visas vanduo. Kuo daugiau vandens, tuo ilgiau troškinsite ir tuo minkštesnis bus troškinys.

Žingsnis 5

Mėsa grietinės ir svogūnų padaže Žingsnis 5
Kai visas vanduo išvirs, ant mėsos sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, uždengę dangčiu troškinkite 3 minutes, tada įpilkite 3 šaukštus grietinės ir dar troškinkite apie 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos