Mėsa ir bulvės, keptos po sūrio plutele su pomidorais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Mėsa ir bulvės, keptos po sūrio plutele su pomidorais

Paprasčiausias būdas greitai ir skaniai pamaitinti šeimą ar svečius - kepti mėsą orkaitėje su prieskoniais. O kad patiekalas būtų sotesnis, bet nereikėtų vargti su garnyrais, pabandykite kepti mėsą su bulvėmis po sūrio plutele. Skonį paįvairinti padės griežinėliais supjaustyti pomidorai, kurie puikiai papildo mėsos patiekalus.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsa ir bulvės, keptos po sūrio plutele su pomidorais Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kotletais ir lengvai suplėšykite plaktuku arba kočėlu. Įberkite druskos, pipirų, prieskonių, kečupo ir majonezo. Sumaišykite su majonezu ir 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Mėsa ir bulvės, keptos po sūrio plutele su pomidorais Žingsnis 2
Bulves išvirkite nedideliame kiekyje vandens ant vidutinės ugnies. Sutarkuokite jas stambia tarka. Pomidorus supjaustykite griežinėliais, o svogūnus - pusžiedžiais. Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 3

Mėsa ir bulvės, keptos po sūrio plutele su pomidorais Žingsnis 3
Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi ir išdėliokite gabalėlį po gabalėlio mėsos, tada pusžiedžiais supjaustytą svogūną. Kitas sluoksnis - tarkuotos bulvės, tada pomidorai ir sūris. Siųskite į iki 220 ℃ įkaitintą orkaitę 1 valandai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos