Mėsa kaimiška pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mėsa kaimiška

Mėgstamiausias mūsų šeimos patiekalas. Labai lengva paruošti. Turėtumėte išbandyti.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Mėsa kaimiška Žingsnis 1
Filė ir svogūnus sumalkite mėsmale.

Žingsnis 2

Mėsa kaimiška Žingsnis 2
Paruoškime prieskonių.

Žingsnis 3

Mėsa kaimiška Žingsnis 3
Išminkykite faršą. Padalykite į šešias dalis.

Žingsnis 4

Mėsa kaimiška Žingsnis 4
Išlyginkite ir suformuokite apvalią blyno formą.

Žingsnis 5

Mėsa kaimiška Žingsnis 5
Svogūną supjaustykite ne per smulkiai.

Žingsnis 6

Mėsa kaimiška Žingsnis 6
Siunčiame jį kepti į keptuvę augaliniame aliejuje.

Žingsnis 7

Mėsa kaimiška Žingsnis 7
Supjaustykite marinuotus agurkus.

Žingsnis 8

Mėsa kaimiška Žingsnis 8
Pradėkite sluoksniuoti vištienos gabalėlius. Pirmasis sluoksnis - kepti svogūnai.

Žingsnis 9

Mėsa kaimiška Žingsnis 9
Ant jo padarome majonezo sietelį.

Žingsnis 10

Mėsa kaimiška Žingsnis 10
Sudėkite marinuotų agurkų sluoksnį.

Žingsnis 11

Mėsa kaimiška Žingsnis 11
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 12

Mėsa kaimiška Žingsnis 12
Uždėkite ant agurkų

Žingsnis 13

Mėsa kaimiška Žingsnis 13
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Žingsnis 14

Mėsa kaimiška Žingsnis 14
Pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos