Publikavimo data: 2025-08-17
Mėsa kaimiška
Mėgstamiausias mūsų šeimos patiekalas. Labai lengva paruošti. Turėtumėte išbandyti.
Žingsnis 1
Filė ir svogūnus sumalkite mėsmale.
Žingsnis 2
Paruoškime prieskonių.
Žingsnis 3
Išminkykite faršą. Padalykite į šešias dalis.
Žingsnis 4
Išlyginkite ir suformuokite apvalią blyno formą.
Žingsnis 5
Svogūną supjaustykite ne per smulkiai.
Žingsnis 6
Siunčiame jį kepti į keptuvę augaliniame aliejuje.
Žingsnis 7
Supjaustykite marinuotus agurkus.
Žingsnis 8
Pradėkite sluoksniuoti vištienos gabalėlius. Pirmasis sluoksnis - kepti svogūnai.
Žingsnis 9
Ant jo padarome majonezo sietelį.
Žingsnis 10
Sudėkite marinuotų agurkų sluoksnį.
Žingsnis 11
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 12
Uždėkite ant agurkų
Žingsnis 13
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Žingsnis 14
Pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnais.
Kategorijos