Mėsa, kepta su bulvėmis ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Mėsa, kepta su bulvėmis ir grybais

Su bulvėmis ir grybais kepta mėsa - tai patiekalas "2 viename". Mėsa kepama iš karto su garnyru, o tai labai patogu ir nepaprastai skanu bei sultinga. Grybai ir pomidorai kepdami išskiria daug sulčių, o mėsa ir bulvės troškinasi šiame kvapniame padaže. Patiekalas atrodo labai gražiai ir puikiai tiks šventiniam stalui.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsa, kepta su bulvėmis ir grybais Žingsnis 1
Marinatui sumaišykite sojų padažą, papriką, apynius, druską ir pipirus. Aptepkite mėsą šiuo mišiniu iš visų pusių ir įdėkite į šaldytuvą pusvalandžiui. Ant kepimo skardos pirmuoju sluoksniu sudėkite bulves, jas pasūdykite. Tada sudėkite mėsą į marinatą.

Žingsnis 2

Mėsa, kepta su bulvėmis ir grybais Žingsnis 2
Tada sudėkite grybų griežinėlius ir svogūnų žiedus, lengvai pagardinkite druska. Tada sudėkite pomidorų griežinėlius, vėl lengvai pasūdykite. Dėkite į 200 °C įkaitintą orkaitę 40 minučių.

Žingsnis 3

Mėsa, kepta su bulvėmis ir grybais Žingsnis 3
Likus 10 minučių iki kepimo patiekalą apibarstykite tarkuotu sūriu. Palikite pastovėti orkaitėje dar 15 minučių. Prieš patiekdami papuoškite smulkiai supjaustytais krapais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos