"Mėsa po kailiniais." pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

"Mėsa po kailiniais."

Sotus ir labai skanus patiekalas. Mano berniukai jį mėgsta, ypač su ananasais.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

"Mėsa po kailiniais." Žingsnis 1
Supjaustykite kiaulieną griežinėliais.

Žingsnis 2

"Mėsa po kailiniais." Žingsnis 2
Įveikite jį.

Žingsnis 3

"Mėsa po kailiniais." Žingsnis 3
Dėkite ant kepimo skardos. Ant mėsos sudėkite ananasus ir pomidorus.

Žingsnis 4

"Mėsa po kailiniais." Žingsnis 4
Sutarkuokite sūrį, supilkite majonezą ir išmaišykite. Dėkite ant mėsos. Pašaukite į orkaitę maždaug 40 minučių. Tačiau reikia stebėti, visų orkaitė skirtinga.

Žingsnis 5

"Mėsa po kailiniais." Žingsnis 5
Po 40 minučių ištraukite, padėkite ant lėkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos