Mėsa po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mėsa po kailiu

Sluoksniuotas karštas patiekalas visiems sočių patiekalų mėgėjams.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Mėsa po kailiu Žingsnis 1
Nuplaukite kiaulieną, supjaustykite nedideliais kubeliais.

Žingsnis 2

Mėsa po kailiu Žingsnis 2
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais.

Žingsnis 3

Mėsa po kailiu Žingsnis 3
Pievagrybius supjaustykite kubeliais ir apkepkite augaliniame aliejuje, pasūdykite.

Žingsnis 4

Mėsa po kailiu Žingsnis 4
Bulves nulupkite ir supjaustykite apskritimais.

Žingsnis 5

Mėsa po kailiu Žingsnis 5
Į formą sudėkite sluoksnį mėsos, pasūdykite.

Žingsnis 6

Mėsa po kailiu Žingsnis 6
Sudėkite svogūnų sluoksnį, kad visiškai uždengtų mėsą.

Žingsnis 7

Mėsa po kailiu Žingsnis 7
Sudėkite keptus grybus.

Žingsnis 8

Mėsa po kailiu Žingsnis 8
Sluoksniuokite bulves.

Žingsnis 9

Mėsa po kailiu Žingsnis 9
Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Įdėkite formą į iki 180° įkaitintą orkaitę. Kepkite 45 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas morkų, sezonas česnakų, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, vermišelių troškinys, troškinys su sūriu, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos