Publikavimo data: 2025-08-18
Mėsa po kailiu
Sluoksniuotas karštas patiekalas visiems sočių patiekalų mėgėjams.
Žingsnis 1
Nuplaukite kiaulieną, supjaustykite nedideliais kubeliais.
Žingsnis 2
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedais arba pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Pievagrybius supjaustykite kubeliais ir apkepkite augaliniame aliejuje, pasūdykite.
Žingsnis 4
Bulves nulupkite ir supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 5
Į formą sudėkite sluoksnį mėsos, pasūdykite.
Žingsnis 6
Sudėkite svogūnų sluoksnį, kad visiškai uždengtų mėsą.
Žingsnis 7
Sudėkite keptus grybus.
Žingsnis 8
Sluoksniuokite bulves.
Žingsnis 9
Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu. Įdėkite formą į iki 180° įkaitintą orkaitę. Kepkite 45 min.
Kategorijos