Mėsa po kailiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Mėsa po kailiu

Patiekalas, pagamintas iš paprastų ingredientų, pasirodo labai skanus.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Mėsa po kailiu Žingsnis 1
Pirmuoju sluoksniu ant kepimo skardos sudėkite bulves.

Žingsnis 2

Mėsa po kailiu Žingsnis 2
Ant viršaus paskleiskite maltą mėsą.

Žingsnis 3

Mėsa po kailiu Žingsnis 3
Tada sudėkite morkų ir svogūnų sluoksnį, šiek tiek pasūdykite.

Žingsnis 4

Mėsa po kailiu Žingsnis 4
4 sluoksnis - bulvės, išteptos majonezu.

Žingsnis 5

Mėsa po kailiu Žingsnis 5
Ant bulvių sudėkite pomidorų griežinėlius.

Žingsnis 6

Mėsa po kailiu Žingsnis 6
Dėkite į orkaitę 40-45 minutėms, pabaigoje pabarstykite sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos