Mėsa po sūrio dangteliu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Mėsa po sūrio dangteliu

Švelnūs kiaulienos kotletai, kepti po sūrio ir daržovių kepure, yra puikus šildantis rudens patiekalas. Vos 15 minučių gaminimo ir pusvalandis kepimo orkaitėje, ir visa šeima jau būriuojasi prie stalo!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
23 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsa po sūrio dangteliu Žingsnis 1
Mėsą apskrudinkite ir sudėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos.

Žingsnis 2

Mėsa po sūrio dangteliu Žingsnis 2
Mėsą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 3

Mėsa po sūrio dangteliu Žingsnis 3
Pomidorus ir svogūnus supjaustykite žiedais ir išdėliokite ant mėsos.

Žingsnis 4

Mėsa po sūrio dangteliu Žingsnis 4
Sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su majonezu bei kiaušiniais.

Žingsnis 5

Mėsa po sūrio dangteliu Žingsnis 5
Sūrio mišinį paskirstykite ant mėsos, ant pomidorų ir svogūnų.

Žingsnis 6

Mėsa po sūrio dangteliu Žingsnis 6
Kepkite mėsą po dangteliu iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos