Publikavimo data: 2025-08-18
Mėsa saldžiarūgščiame padaže
Aromatinga, švelni mėsa saldžiarūgščiame padaže su daržovėmis
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Mėsą kepsime alyvuogių aliejuje, prieš tai gabalėlį pamirkydami krakmole.
Žingsnis 3
Dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps, t. y. po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 4
Virtą mėsą sudėkite į atskirą lėkštę.
Žingsnis 5
Tada supjaustykite paprikas.
Žingsnis 6
Kepame vos vieną minutę.
Žingsnis 7
Paruoškite padažą, sumaišykite sojų padažą ir vandenį, įberkite 1 šaukštą krakmolo, druskos, cukraus, obuolių acto ir česnako.
Žingsnis 8
Sudėkite mėsą ir paprikas, užpilkite padažu ir palikite pastovėti apie 10 minučių.
Kategorijos