Mėsa saldžiarūgščiame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mėsa saldžiarūgščiame padaže

Aromatinga, švelni mėsa saldžiarūgščiame padaže su daržovėmis
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
205 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Mėsa saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Mėsa saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 2
Mėsą kepsime alyvuogių aliejuje, prieš tai gabalėlį pamirkydami krakmole.

Žingsnis 3

Mėsa saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 3
Dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps, t. y. po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.

Žingsnis 4

Mėsa saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 4
Virtą mėsą sudėkite į atskirą lėkštę.

Žingsnis 5

Mėsa saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 5
Tada supjaustykite paprikas.

Žingsnis 6

Mėsa saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 6
Kepame vos vieną minutę.

Žingsnis 7

Mėsa saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 7
Paruoškite padažą, sumaišykite sojų padažą ir vandenį, įberkite 1 šaukštą krakmolo, druskos, cukraus, obuolių acto ir česnako.

Žingsnis 8

Mėsa saldžiarūgščiame padaže Žingsnis 8
Sudėkite mėsą ir paprikas, užpilkite padažu ir palikite pastovėti apie 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos