Publikavimo data: 2024-06-09
Mėsa su austrių grybais keptuvėje
Jei nežinote, ką paruošti savo artimiesiems, pabandykite pagaminti šį paprastą patiekalą iš keleto ingredientų, ir jis nustebins jus savo harmonija bei puikiu skonių deriniu. Grybai puikiai papildo kiaulieną, o grietinės padažas suteikia švelnumo, todėl patiekalas tampa išbaigtas ir sotus.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba kubeliais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, įkaitinkite ją, supilkite saulėgrąžų aliejų ir kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai. Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į svogūnus. Kepkite dar 15 minučių nuolat maišydami, kol mėsa bus pusiau iškepusi.
Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite pievagrybius, kad išryškėtų jų skonis, ir sudėkite juos į keptuvę, kepkite dar 5 minutes, tada suberkite raudonėlius, druską ir išmaišykite. Užpilkite vandeniu ir grietine ir troškinkite, kol mėsa išvirs.
Kategorijos