Mėsa su austrių grybais keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Mėsa su austrių grybais keptuvėje

Jei nežinote, ką paruošti savo artimiesiems, pabandykite pagaminti šį paprastą patiekalą iš keleto ingredientų, ir jis nustebins jus savo harmonija bei puikiu skonių deriniu. Grybai puikiai papildo kiaulieną, o grietinės padažas suteikia švelnumo, todėl patiekalas tampa išbaigtas ir sotus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.79/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsa su austrių grybais keptuvėje Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais arba kubeliais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, įkaitinkite ją, supilkite saulėgrąžų aliejų ir kepkite svogūnus, kol jie taps auksiniai. Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į svogūnus. Kepkite dar 15 minučių nuolat maišydami, kol mėsa bus pusiau iškepusi.

Žingsnis 2

Mėsa su austrių grybais keptuvėje Žingsnis 2
Stambiai supjaustykite pievagrybius, kad išryškėtų jų skonis, ir sudėkite juos į keptuvę, kepkite dar 5 minutes, tada suberkite raudonėlius, druską ir išmaišykite. Užpilkite vandeniu ir grietine ir troškinkite, kol mėsa išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos