Publikavimo data: 2025-08-18
Mėsa su braškėmis rankovėje
Rankovėje kepta kiauliena su braškėmis - šiek tiek egzotiškas, bet labai švelnus ir aromatingas patiekalas. Uogos gali būti šviežios arba šaldytos, galima naudoti bet kokį kietąjį sūrį. Kad patiekalas būtų lengvesnis, kiaulieną pakeiskite jautiena arba vištiena. Taip pat galite patys pasigaminti mažiau kaloringo majonezo. Įspūdingai išvaizdai pasiekti kiaulieną patiekite ant salotų lapų.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaulienos nugarinę. Kiaulieną iš abiejų pusių gerai išmuškite plaktuku. Įtrinkite ją kiaulienos prieskoniais, garstyčiomis, smulkinta česnako skiltele ir majonezu.
Žingsnis 2
Kiaulieną ir braškes iškepkite rankovėje. Į rankovę įdėkite kiaulieną. Uogas perpjaukite pusiau ir uždėkite ant kiaulienos. Viską apibarstykite olandišku sūriu, sutvirtinkite rankovę spaustukais, padėkite ją ant kepimo skardos ir kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos