Mėsa su grybais bešamelio padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mėsa su grybais bešamelio padaže

Mėsa būna sultinga ir pieniška.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Mėsa su grybais bešamelio padaže Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite kubeliais ir kepkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies apie 10 minučių, kol apskrus. Įpilkite stiklinę vandens ir troškinkite apie 30 minučių, kol mėsa suminkštės.

Žingsnis 2

Mėsa su grybais bešamelio padaže Žingsnis 2
Keptuvėje nuolat maišydami kepkite miltus, kol jie taps auksinės spalvos. Plona srovele supilkite pieną, kad neliktų gumuliukų. Virkite, kol sutirštės, apie 7 minutes, tada pagardinkite druska ir muskato riešutu.

Žingsnis 3

Mėsa su grybais bešamelio padaže Žingsnis 3
Apkepkite grybus ir pridėkite prie mėsos.

Žingsnis 4

Mėsa su grybais bešamelio padaže Žingsnis 4
Viską sumaišykite ir užpilkite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos