Mėsa su raudonosiomis pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Mėsa su raudonosiomis pupelėmis

Raudonosios pupelės taip pavadintos dėl savo ryškios spalvos. Pupelėse yra daug sudėtinių angliavandenių, baltymų, vitaminų ir mineralų, todėl jos tinka sportuojantiems ir besilaikantiems dietos. Šiame patiekale kiaulieną pakeitus jautiena arba vištiena, jis bus mažiau kaloringas.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsa su raudonosiomis pupelėmis Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūną, tada sudėkite mėsą ir kepkite porą minučių. Į mėsą sudėkite visas smulkintas daržoves, gerai išmaišykite ir troškinkite 10 minučių,

Žingsnis 2

Mėsa su raudonosiomis pupelėmis Žingsnis 2
Tada sudėkite pupeles. Viską gerai išmaišykite, įberkite druskos, pipirų, prieskonių, vandens ir uždengę dangčiu troškinkite 55-60 minučių, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos