Publikavimo data: 2024-06-09
Mėsa su raudonosiomis pupelėmis
Raudonosios pupelės taip pavadintos dėl savo ryškios spalvos. Pupelėse yra daug sudėtinių angliavandenių, baltymų, vitaminų ir mineralų, todėl jos tinka sportuojantiems ir besilaikantiems dietos. Šiame patiekale kiaulieną pakeitus jautiena arba vištiena, jis bus mažiau kaloringas.
Žingsnis 1
Įkaitintoje keptuvėje pakepinkite svogūną, tada sudėkite mėsą ir kepkite porą minučių. Į mėsą sudėkite visas smulkintas daržoves, gerai išmaišykite ir troškinkite 10 minučių,
Žingsnis 2
Tada sudėkite pupeles. Viską gerai išmaišykite, įberkite druskos, pipirų, prieskonių, vandens ir uždengę dangčiu troškinkite 55-60 minučių, kol suminkštės.
Kategorijos