Publikavimo data: 2024-05-25
Mėsa su raugintais kopūstais multivarke
Mėsa su raugintais kopūstais - skanus ir sotus patiekalas visai šeimai, žinomas dar senovės Rusijoje. Tais laikais rauginti kopūstai buvo naudojami liaudies medicinoje. Daugiausia imuninei sistemai stiprinti. Dabar jį labai mėgsta PP šalininkai, nes jis leidžia numesti svorio ir gerai numalšina alkio jausmą. O troškinant daugiaryžėje keptuvėje patiekalas tampa dar mažiau kaloringas. Rinkitės bet kokią mėsą: jautieną, kiaulieną ar vištieną. Prie kopūstų tinka kmynai, malta paprika, lauro lapai, ciberžolė.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Į multicookerio dubenį įpilkite augalinio aliejaus, įjunkite režimą "Kepti" ir sudėkite mėsos gabalėlius. Kepkite 10 minučių, retkarčiais pamaišydami silikonine mentele.
Žingsnis 2
Sudėkite svogūnus. Sudėkite smulkintus svogūnus į mėsą, išmaišykite ir kepkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Troškinkite raugintus kopūstus. Sudėkite kopūstus į multicookerį, kuriame kepa mėsa ir svogūnai. Pabarstykite druska ir pipirais. Išmaišykite, uždarykite dangtį, įjunkite režimą "Troškinimas" ir virkite 50-60 minučių. Šiek tiek atvėsinkite ir paruoštą mėsą patiekite su raugintais kopūstais.
Kategorijos