Publikavimo data: 2024-04-03
Mėsa su salierais
Mėsa su salierais - sveikas dviejų skirtingų produktų derinys. Salierai patiekalui suteikia pikantiško skonio ir malonų saldžiarūgštį skonį. Daržovė mažina šlapimo rūgšties, kurios padaugėja vartojant mėsą, kiekį, valo organizmą nuo toksinų. Geriau vartoti kiaulienos minkštimą, salierų lapus arba šaknis. Pagaminti patiekalą nesunku, mėsa gaunasi sultinga ir minkšta.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Šoninę ir kiaulienos minkštimą kepkite keptuvėje ant didelės ugnies 15 minučių, kol paruduos. Sudėkite smulkintą salierą ir svogūną. Išmaišykite. Sumažinkite kaitrą iki vidutinės. Kepkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Supilkite stiklinę karšto vandens, sudėkite marinuotą agurką, druską ir pipirus. Užvirinkite. Daržoves ir mėsą troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu 30-35 minutes.
Kategorijos