Mėsa su salierais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Mėsa su salierais

Mėsa su salierais - sveikas dviejų skirtingų produktų derinys. Salierai patiekalui suteikia pikantiško skonio ir malonų saldžiarūgštį skonį. Daržovė mažina šlapimo rūgšties, kurios padaugėja vartojant mėsą, kiekį, valo organizmą nuo toksinų. Geriau vartoti kiaulienos minkštimą, salierų lapus arba šaknis. Pagaminti patiekalą nesunku, mėsa gaunasi sultinga ir minkšta.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
65 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Salierai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsa su salierais Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Šoninę ir kiaulienos minkštimą kepkite keptuvėje ant didelės ugnies 15 minučių, kol paruduos. Sudėkite smulkintą salierą ir svogūną. Išmaišykite. Sumažinkite kaitrą iki vidutinės. Kepkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Mėsa su salierais Žingsnis 2
Supilkite stiklinę karšto vandens, sudėkite marinuotą agurką, druską ir pipirus. Užvirinkite. Daržoves ir mėsą troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu 30-35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos