Publikavimo data: 2025-08-20
Mėsa su svogūnais ir kvinoja multicooker keptuvėje
Lengvai paruošiamas receptas. Vienu metu gausite pilnavertę vakarienę - mėsą su garnyru. Vietoj kvinojos galite naudoti grikius arba ryžius.
Žingsnis 1
Nuplaukite kvinoją, perliekite šaltu vandeniu ir palaikykite apie 15-20 minučių.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite maždaug 2x2 cm dydžio gabalėliais. Susmulkinkite svogūnus. Sumaišykite mėsą su svogūnais, druska ir pipirais ir palikite marinuotis apie 30 min.
Žingsnis 3
Sudėkite mėsą ir svogūnus į multicookerį ir 40 minučių įjunkite troškinimo režimą. Mėsa išleis sultis, todėl papildomai vandens nepilu. Pasibaigus troškinimo režimui, atidarykite multicookerį ir gerai išmaišykite mėsą.
Žingsnis 4
Nusunkite vandenį iš kvinojos ir jį supilkite į mėsą. Jei multicooker keptuvėje neliko skysčio, įpilkite pusę puodelio vandens. Uždenkite multicookerį dangčiu ir nustatykite "Pilaf" režimą. Virkite apie 30 minučių iki programos pabaigos.
Kategorijos