Mėsa su svogūnais ir kvinoja multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Mėsa su svogūnais ir kvinoja multicooker keptuvėje

Lengvai paruošiamas receptas. Vienu metu gausite pilnavertę vakarienę - mėsą su garnyru. Vietoj kvinojos galite naudoti grikius arba ryžius.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
16 min.
Kalorijos
266 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.77/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Mėsa su svogūnais ir kvinoja multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Nuplaukite kvinoją, perliekite šaltu vandeniu ir palaikykite apie 15-20 minučių.

Žingsnis 2

Mėsa su svogūnais ir kvinoja multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite maždaug 2x2 cm dydžio gabalėliais. Susmulkinkite svogūnus. Sumaišykite mėsą su svogūnais, druska ir pipirais ir palikite marinuotis apie 30 min.

Žingsnis 3

Mėsa su svogūnais ir kvinoja multicooker keptuvėje Žingsnis 3
Sudėkite mėsą ir svogūnus į multicookerį ir 40 minučių įjunkite troškinimo režimą. Mėsa išleis sultis, todėl papildomai vandens nepilu. Pasibaigus troškinimo režimui, atidarykite multicookerį ir gerai išmaišykite mėsą.

Žingsnis 4

Mėsa su svogūnais ir kvinoja multicooker keptuvėje Žingsnis 4
Nusunkite vandenį iš kvinojos ir jį supilkite į mėsą. Jei multicooker keptuvėje neliko skysčio, įpilkite pusę puodelio vandens. Uždenkite multicookerį dangčiu ir nustatykite "Pilaf" režimą. Virkite apie 30 minučių iki programos pabaigos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos