Mėsa svogūnų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mėsa svogūnų padaže

Labai skani ir sultinga mėsa.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Mėsa svogūnų padaže Žingsnis 1
Mėsą ir svogūną supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Mėsa svogūnų padaže Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę supilkite saulėgrąžų aliejų ir pradėkite kepti mėsą.

Žingsnis 3

Mėsa svogūnų padaže Žingsnis 3
Apie 10 minučių troškinkite mėsą uždengę dangčiu. Tada sudėkite svogūnus ir maišydami troškinkite dar 20 minučių ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu.

Žingsnis 4

Mėsa svogūnų padaže Žingsnis 4
Patiekalas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos