Mėsa Tailando stiliumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Mėsa Tailando stiliumi

Šio recepto marinate naudojamas sojų padažas, citrina, medus ir prieskoniai, todėl patiekalas tampa aštrus. Aštrūs mėsos gabaliukai su daržovėmis patiks net išrankiems gurmanams. Nepaisant tokio užsienietiško pavadinimo, ingredientai yra gana paprasti ir jų rasti nebus sunku.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsa Tailando stiliumi Žingsnis 1
Paruoškite marinatą: sumaišykite sojų padažą, citrinų sultis, medų ir gerai išmaišykite. Supjaustykite mėsą griežinėliais. Sumaišykite mėsą su padažu. Peiliu smulkiai supjaustykite česnaką ir pridėkite prie mėsos. Palikite marinuotis 20 minučių.

Žingsnis 2

Mėsa Tailando stiliumi Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje porą minučių pakepinkite mėsą be padažo, tada ją išimkite ir sudėkite daržoves. Pakepkite jas 5-7 minutes, grąžinkite mėsą, supilkite padažą, įberkite druskos ir pipirų. Troškinkite 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos