Publikavimo data: 2024-06-09
Mėsa Tailando stiliumi
Šio recepto marinate naudojamas sojų padažas, citrina, medus ir prieskoniai, todėl patiekalas tampa aštrus. Aštrūs mėsos gabaliukai su daržovėmis patiks net išrankiems gurmanams. Nepaisant tokio užsienietiško pavadinimo, ingredientai yra gana paprasti ir jų rasti nebus sunku.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą: sumaišykite sojų padažą, citrinų sultis, medų ir gerai išmaišykite. Supjaustykite mėsą griežinėliais. Sumaišykite mėsą su padažu. Peiliu smulkiai supjaustykite česnaką ir pridėkite prie mėsos. Palikite marinuotis 20 minučių.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje porą minučių pakepinkite mėsą be padažo, tada ją išimkite ir sudėkite daržoves. Pakepkite jas 5-7 minutes, grąžinkite mėsą, supilkite padažą, įberkite druskos ir pipirų. Troškinkite 20-25 minutes.
Kategorijos