Publikavimo data: 2025-08-18
Mėsa vyrams
Skanus ir paprastas mėsos patiekalas.
Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir česnaką, svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką susmulkinkite.
Žingsnis 2
Augaliniame aliejuje pakepinkite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 3
Sudėkite kiaulienos minkštimą, pakepinkite, nepamirškite pamaišyti.
Žingsnis 4
Kai kiauliena prisipildys sulčių, supilkite kečupą ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 15 minučių. Nepamirškite pamaišyti. Jei kiauliena sausa, įpilkite trečdalį puodelio vandens.
Žingsnis 5
Suberkite prieskonius ir troškinkite dar 10 minučių.
Žingsnis 6
Išmaišykite, nukelkite nuo ugnies. Mėsa paruošta!
Kategorijos