Mėsinės putpelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mėsinės putpelės

Perepechi - nacionalinis Udmurto patiekalas. Tai neraugintos tešlos krepšeliai su įvairiais įdarais kiaušinio plakinyje. Labai populiarūs, lengvai paruošiami.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
75 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Užminkykite neminkytą tešlą be mielių. Sumaišykite miltus, vandenį ir druską; berkite miltus, kol tešla nebelips prie rankų.

Žingsnis 2

Mėsinės putpelės Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Nulupkite ir supjaustykite bulves, galite jas sutarkuoti tarka. Pasūdykite ir sumaišykite su malta mėsa. Į maltą mėsą įmuškite du kiaušinius, išmaišykite, turėtumėte gauti skystą kiaušinių įdarą.

Žingsnis 3

Mėsinės putpelės Žingsnis 3
Suformuokite putpeles. Padalykite tešlą į vienodus slyvos dydžio rutuliukus. Iškočiokite plonas, apvalias 10-12 cm skersmens plokšteles kočėlu. Užlenkite ir užspauskite plokštainio kraštus, kad susidarytų nedidelis krepšelis.

Žingsnis 4

Mėsinės putpelės Žingsnis 4
Šaukštu tolygiai sudėkite įdarą į kiekvieną krepšelį.

Žingsnis 5

5.Aptepkite putpeles kiaušiniu.

Žingsnis 6

6.Kepkite 190 °C temperatūros orkaitėje 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos