Mėsinės sraigės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mėsinės sraigės

Skanūs, greitai paruošiami ir labai panašūs į koldūnus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
333 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
65 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.71/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Mėsinės sraigės Žingsnis 1
Būtina vartoti maltą mėsą. Galite naudoti bet kokią norimą maltą mėsą.

Žingsnis 2

Mėsinės sraigės Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus. Įberkite druskos. Viską sumaišykite.

Žingsnis 3

Mėsinės sraigės Žingsnis 3
Įberkite maltų juodųjų pipirų. Taip pat galite dėti bet kokių jums patinkančių prieskonių. Viską išmaišykite.

Žingsnis 4

Mėsinės sraigės Žingsnis 4
Būtina vartoti sraigių tipo makaronus.

Žingsnis 5

Mėsinės sraigės Žingsnis 5
Gauta malta mėsa įdarykite sraiges.

Žingsnis 6

Mėsinės sraigės Žingsnis 6
Įdarytas sraiges sudėkite į keptuvę arba gilią keptuvę, kurios dugną patepkite augaliniu aliejumi.

Žingsnis 7

Mėsinės sraigės Žingsnis 7
Užpilkite sraiges vandeniu, kad jos būtų visiškai apsemtos. Pagal skonį pagardinkite druska. Dėkite ant didelės ugnies, vandeniui užvirus sumažinkite ugnį ir virkite uždengę dangčiu 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos