Publikavimo data: 2025-08-17
Mėsinės sraigės
Skanūs, greitai paruošiami ir labai panašūs į koldūnus.
Žingsnis 1
Būtina vartoti maltą mėsą. Galite naudoti bet kokią norimą maltą mėsą.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus. Įberkite druskos. Viską sumaišykite.
Žingsnis 3
Įberkite maltų juodųjų pipirų. Taip pat galite dėti bet kokių jums patinkančių prieskonių. Viską išmaišykite.
Žingsnis 4
Būtina vartoti sraigių tipo makaronus.
Žingsnis 5
Gauta malta mėsa įdarykite sraiges.
Žingsnis 6
Įdarytas sraiges sudėkite į keptuvę arba gilią keptuvę, kurios dugną patepkite augaliniu aliejumi.
Žingsnis 7
Užpilkite sraiges vandeniu, kad jos būtų visiškai apsemtos. Pagal skonį pagardinkite druska. Dėkite ant didelės ugnies, vandeniui užvirus sumažinkite ugnį ir virkite uždengę dangčiu 15 minučių.
Kategorijos