Mėsiniai ežiukai su ryžiais ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mėsiniai ežiukai su ryžiais ir morkomis

Skanūs mėsingi ežiukai visai šeimai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
292 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Mėsiniai ežiukai su ryžiais ir morkomis Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas ir smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną.

Žingsnis 2

Mėsiniai ežiukai su ryžiais ir morkomis Žingsnis 2
Į maltą mėsą įberkite druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį.

Žingsnis 3

Mėsiniai ežiukai su ryžiais ir morkomis Žingsnis 3
Ryžius užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 10 minučių pastovėti ir sudėkite į maltą mėsą.

Žingsnis 4

Mėsiniai ežiukai su ryžiais ir morkomis Žingsnis 4
Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Mėsiniai ežiukai su ryžiais ir morkomis Žingsnis 5
Šlapiomis rankomis iš maltos mėsos suformuokite kukulius ir dėkite į įkaitintą keptuvę.

Žingsnis 6

Mėsiniai ežiukai su ryžiais ir morkomis Žingsnis 6
Kepkite, kol paruduos, apverskite.

Žingsnis 7

Mėsiniai ežiukai su ryžiais ir morkomis Žingsnis 7
Į 500 ml vandens įpilkite grietinės, druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių, gerai išmaišykite.

Žingsnis 8

Mėsiniai ežiukai su ryžiais ir morkomis Žingsnis 8
Supilkite mišinį į keptuvę su mėsos ežiais ir troškinkite ant vidutinės ugnies 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, ežiai, receptų knyga, ežiai su ryžiais, kiaulienos vakarienė

Kategorijos