Publikavimo data: 2025-08-17
Mėsiniai ežiukai su ryžiais ir morkomis
Skanūs mėsingi ežiukai visai šeimai.
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas ir smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą įberkite druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį.
Žingsnis 3
Ryžius užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 10 minučių pastovėti ir sudėkite į maltą mėsą.
Žingsnis 4
Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Šlapiomis rankomis iš maltos mėsos suformuokite kukulius ir dėkite į įkaitintą keptuvę.
Žingsnis 6
Kepkite, kol paruduos, apverskite.
Žingsnis 7
Į 500 ml vandens įpilkite grietinės, druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių, gerai išmaišykite.
Žingsnis 8
Supilkite mišinį į keptuvę su mėsos ežiais ir troškinkite ant vidutinės ugnies 25-30 minučių.
Kategorijos