Mėsos dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mėsos dešra

Šis receptas labai paprastas. Gausite natūralią ir skanią naminę dešrą.
Gaminimo laikas
89 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
254 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Sausus prieskonius sumalkite blenderiu. Sumaltus sausus prieskonius sudėkite į garstyčias, krienus ir česnaką ir sumaišykite.

Žingsnis 2

Mėsą supjaustykite dviem ilgomis riekelėmis ir nupjaukite riebalų perteklių.

Žingsnis 3

Mėsos dešra Žingsnis 3
Paruoškite 4-5 folijos lakštus. Sudėkite mėsą ir įtrinkite ją prieskonių mišiniu. Viską sandariai suvyniokite, pašalindami orą kaip saldainį. Foliją suvyniokite aplink kraštus ir įdėkite į verdantį vandenį 1,5-2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos