Publikavimo data: 2025-08-17
Mėsos ežiai
Mėsos ežiai - puikus būdas paįvairinti šeimos pietus. Vaikai mėgsta šiuos ežiukus. Juos galima patiekti su bet kokiu garnyru.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius, atvėsinkite.
Žingsnis 2
Nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite svogūną. Sumaišykite abiejų rūšių maltą mėsą. Sudėkite svogūnus, prieskonius, įmuškite kiaušinį.
Žingsnis 3
Į šį mišinį suberkite ryžius ir gerai išmaišykite rankomis.
Žingsnis 4
Suformuokite vidutinio dydžio ritinėlius, apvoliokite miltuose.
Žingsnis 5
Dėkite ant įkaitintos keptuvės.
Žingsnis 6
Kepkite iš abiejų pusių po 3 minutes.
Žingsnis 7
Dubenyje sumaišykite pomidorų pastą, miltus, pusę puodelio vandens.
Žingsnis 8
Gautą padažą supilkite į skardą ir 15 minučių pašaukite į 190 laipsnių temperatūros orkaitę.
Žingsnis 9
Ežiukai jau pasiruošę.
Kategorijos