Mėsos ežiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mėsos ežiai

Mėsos ežiai - puikus būdas paįvairinti šeimos pietus. Vaikai mėgsta šiuos ežiukus. Juos galima patiekti su bet kokiu garnyru.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos ežiai Žingsnis 1
Išvirkite ryžius, atvėsinkite.

Žingsnis 2

Mėsos ežiai Žingsnis 2
Nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite svogūną. Sumaišykite abiejų rūšių maltą mėsą. Sudėkite svogūnus, prieskonius, įmuškite kiaušinį.

Žingsnis 3

Mėsos ežiai Žingsnis 3
Į šį mišinį suberkite ryžius ir gerai išmaišykite rankomis.

Žingsnis 4

Mėsos ežiai Žingsnis 4
Suformuokite vidutinio dydžio ritinėlius, apvoliokite miltuose.

Žingsnis 5

Mėsos ežiai Žingsnis 5
Dėkite ant įkaitintos keptuvės.

Žingsnis 6

Mėsos ežiai Žingsnis 6
Kepkite iš abiejų pusių po 3 minutes.

Žingsnis 7

Mėsos ežiai Žingsnis 7
Dubenyje sumaišykite pomidorų pastą, miltus, pusę puodelio vandens.

Žingsnis 8

Mėsos ežiai Žingsnis 8
Gautą padažą supilkite į skardą ir 15 minučių pašaukite į 190 laipsnių temperatūros orkaitę.

Žingsnis 9

Mėsos ežiai Žingsnis 9
Ežiukai jau pasiruošę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos