Mėsos ežiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mėsos ežiai

Mėsinius ežius gaminu dažnai, nes juos su malonumu valgo net vaikai.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos ežiai Žingsnis 1
Išvirkite ryžius.

Žingsnis 2

Mėsos ežiai Žingsnis 2
Paruoškite faršą.

Žingsnis 3

Mėsos ežiai Žingsnis 3
Į maltą mėsą įmaišykite ryžius, 2 kiaušinius, druskos ir pipirų pagal skonį.

Žingsnis 4

Mėsos ežiai Žingsnis 4
Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Mėsos ežiai Žingsnis 5
Paruoškite sultinį, į puodą su vandeniu suberkite susmulkintus svogūnus ir morkas.

Žingsnis 6

Mėsos ežiai Žingsnis 6
Kai vanduo užvirs, iš ežiukų suformuokite rutuliukus ir sudėkite juos į sultinį.

Žingsnis 7

Mėsos ežiai Žingsnis 7
Virkite ant silpnos ugnies apie 40-50 minučių. Baigiant virti įberkite žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, ežiai, receptų knyga, ežiai su ryžiais, kiaulienos vakarienė

Kategorijos