Mėsos ežiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Mėsos ežiai

Mėsa ir garnyras viename patiekale.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos ežiai Žingsnis 1
Pusę svogūno smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Mėsos ežiai Žingsnis 2
Ryžius užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pastovėti 7 minutes.

Žingsnis 3

Mėsos ežiai Žingsnis 3
Į maltą mėsą įmuškite vieną žalią kiaušinį ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Mėsos ežiai Žingsnis 4
Gerai sumaišykite maltą mėsą, svogūnus ir ryžius. Iš mišinio suformuokite nedidelius rutuliukus.

Žingsnis 5

Mėsos ežiai Žingsnis 5
Į verdantį vandenį sudėkite mėsos kukulius ir įberkite prieskonių arba pomidorų pastos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, česnakų sezonas, ryžių patiekalai, ežiai, receptų knyga, ežiai su ryžiais, kiaulienos vakarienė

Kategorijos