Publikavimo data: 2024-06-16
Mėsos ir bulvių apkepinimas po sūrio plutele
Mėsa su bulvėmis ir grybais po sūrio plutele leidžia skaniai ir sočiai pamaitinti šeimą ar didelę kompaniją. Nepaisant rūpesčių, patiekalas ruošiamas paprastai ir neužima daug laiko. Kartu klasikinis šių produktų derinys niekada nestokoja skonio ir aromato. Tokiam patiekalui skirti produktai taip pat nekainuoja pasakiškų pinigų ir gali būti įperkami net biudžetiniame variante.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite mažais griežinėliais. Apkepkite juos keptuvėje augaliniame aliejuje. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Supjaustykite bulves, pagardinkite prieskoniais, įpilkite porą šaukštų augalinio aliejaus ir išmaišykite. Ant aliejumi pateptos formos dugno sudėkite bulves, o ant viršaus - grybus. Filė supjaustykite griežinėliais, pasūdykite, pagardinkite druska, pipirais ir sudėkite ant grybų.
Žingsnis 3
Viską aptepkite grietine ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 50-60 minučių.
Kategorijos