Mėsos keksiukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Mėsos keksiukai

Mėsos keksiukai yra neįprastas užkandis, kuris patiks mėsos mėgėjams. Šio užkandžio pavadinimas kilo dėl to, kad jis kepamas keksiukų arba bandelių formelėse. Formelių dugnas ir sienelės išklojamos šoninės griežinėliais ir pripildomos maltos mėsos pagal jūsų skonį. Į keksiukų vidų dedami virti putpelių kiaušiniai, o ant viršaus patiekalas apibarstomas tarkuotu sūriu. Keksiukai gaunasi labai skanūs ir sotūs. Į šių keksiukų vidų galima įdėti grybų ir daržovių.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
291 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsos keksiukai Žingsnis 1
Maltą mėsą sudėkite į gilų dubenį ir į ją įmuškite vištos kiaušinį. Pagardinkite druska ir pipirais. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Mėsos keksiukai Žingsnis 2
Keksiukų formeles patepkite augaliniu aliejumi. Kiekvienos keksiukų formos sieneles išklokite šoninės gabalėliu.

Žingsnis 3

Mėsos keksiukai Žingsnis 3
Formeles iki pusės pripildykite maltos mėsos.

Žingsnis 4

Mėsos keksiukai Žingsnis 4
Į kiekvieno kekso vidurį įdėkite po putpelės kiaušinį.

Žingsnis 5

Mėsos keksiukai Žingsnis 5
Užpildykite formeles iki viršaus likusia maltos mėsos mase. Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 6

Mėsos keksiukai Žingsnis 6
Kepkite keksiukus orkaitėje 30-40 minučių. Kai keksiukai bus paruošti, išimkite juos iš orkaitės ir išimkite iš formelių.

Žingsnis 7

Mėsos keksiukai Žingsnis 7
Paruoštus mėsos keksiukus pabarstykite smulkintais žalumynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos