Publikavimo data: 2024-04-28
Mėsos kepsnys
Šventiniam stalui paruoškite jautienos kepsnį su pomidorų padažu ir sūriu. Dėl prieskonių ir česnakų aromato šis karštas patiekalas taps mėgstamiausiu ant Naujųjų metų išvakarių stalo. Be to, mėsa pagal mūsų receptą neprivers jūsų vargti virtuvėje, o rezultatas bus stulbinantis. Patiekite suktinuką su keptomis bulvėmis.
Žingsnis 1
Pomidoruose padarykite kryžminius įpjovimus, 10 minučių pamirkykite juos karštame vandenyje ir nulupkite. Tada smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Alyvuogių aliejuje pakepinkite česnaką ir sudėkite pomidorus. Tada sudėkite pomidorų pastą, uždenkite ir troškinkite 20-30 minučių.
Žingsnis 3
Jautieną ir raudonąjį svogūną susmulkinkite ir sumalkite mėsmale. Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius ir česnaką ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Ištepkite formą alyvuogių aliejumi, sudėkite faršą ir uždenkite folija. Kepkite 30 minučių 175 °C temperatūroje.
Žingsnis 5
Į padažą suberkite prieskonius ir troškinkite dar 20 minučių.
Žingsnis 6
Mėsai 30 minučių pabuvus orkaitėje, supilkite padažą ir kepkite dar 30 minučių.
Žingsnis 7
Apibarstykite vyniotinį sūriu ir kepkite dar 7-10 minučių.
Kategorijos