Mėsos kepsnys orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Mėsos kepsnys orkaitėje

Kiauliena puikiai tinka naminiam įdarytam mėsos kepsniui ruošti. Iškeptas jis visada būna minkštas, sultingas ir aromatingas. Geriausia, kad tai būtų kiaulienos nugarinė - plonas ir ilgas minkštos mėsos gabalas. Orkaitėje iškeptas vyniotinis puikiai tiks ir šventinei vakarienei, ir darbo dienos pietums.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, soja, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsos kepsnys orkaitėje Žingsnis 1
Padarykite ritinio pagrindą. Į gilų dubenį sudėkite maltą kiaulieną. Įpilkite sojų padažo, smulkinto česnako, druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite. Uždenkite maistine plėvele ir palikite marinuotis 30 minučių.

Žingsnis 2

Mėsos kepsnys orkaitėje Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Varškę, žoleles, sūrį, kiaušinį ir sviestą sudėkite į blenderio dubenį. Išplakite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Mėsos kepsnys orkaitėje Žingsnis 3
Surinkite mėsos kepsnį. Ant pjaustymo paviršiaus patogu dėti maistinę plėvelę. Ant jos sudėkite mėsą. Tolygiai paskirstykite sūrio ir varškės įdarą ant mėsos paviršiaus. Atsargiai suvyniokite vyniotinį, įdėkite į kepimo formą ir uždenkite folija. Dėkite indą į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę 90 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos