Mėsos kepsnys receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Mėsos kepsnys receptas

Daugelis žmonių mėsos suktinukus ruošia šventiniam stalui, tačiau manome, kad tai gali būti vienas mėgstamiausių pietų patiekalų ir darbo dienomis. Suktinukų švelnumo paslaptis yra ta, kad į įdarą dedama grietinės ir sultingų grybų. O storas sūrio kepurėlis šį patiekalą padaro dar sotesnį, "pasipuošusį" ir dar turtingesnio skonio.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.56/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsos kepsnys receptas Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite griežinėliais ir kuo ploniau apskrudinkite, nulupkite ir sutarkuokite česnaką.

Žingsnis 2

Mėsos kepsnys receptas Žingsnis 2
Česnaką sumaišykite su 75 g grietinės, gautu mišiniu iš abiejų pusių aptepkite kiekvieną mėsos gabalėlį ir 10 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Mėsos kepsnys receptas Žingsnis 3
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi pakepinkite svogūnus ir grybus, kol taps auksinės spalvos, suberkite miltus, likusią grietinę, druską ir gerai išmaišykite. Po 1 minutės nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 4

Mėsos kepsnys receptas Žingsnis 4
Įdarą paskirstykite ant mėsos paviršiaus ir suformuokite suktinukus. Sudėkite suktinukus į kepimo indą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę 50 minučių. Likus 5 minutėms iki kepimo pabarstykite sūriu.

Žingsnis 5

Mėsos kepsnys receptas Žingsnis 5
Patiekite mėsos kepsnelius su mėgstamu garnyru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos