Publikavimo data: 2024-03-26
Mėsos kepsnys su kiaušiniu
Mėsos kepsnių variantai, kaip įprasta manyti, priklauso Vakarų Europos virtuvių patiekalams. Pirmiausia, kai žmonės kalba apie mėsos kepsnius, jie galvoja apie Vokietiją. Šį patiekalą, įdarytą įvairiais įdarais, šalies gyventojai ruošia per šventes. Beje, ruošiant maltos mėsos suktinuką su kiaušiniais nebūtina naudoti vištų kiaušinių. Šiam gastronomijos šedevrui idealiai tinka putpelių kiaušiniai.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsos pagrindą. Giliame dubenyje sumaišykite virtą maltą mėsą su svogūnu, kiaušiniu, prieskoniais. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Susukite ritinėlį. Ant lygaus paviršiaus padėkite folijos lakštą. Ant jo tolygiai, ne didesniu kaip 1,5 cm sluoksniu, paskleiskite faršą. Ant viršaus sudėkite kietai virtus kiaušinius. Suvyniokite suktinuką ir dėkite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę 50 minučių.
Kategorijos