Mėsos kepsnys su kiaušiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Mėsos kepsnys su kiaušiniu

Mėsos kepsnių variantai, kaip įprasta manyti, priklauso Vakarų Europos virtuvių patiekalams. Pirmiausia, kai žmonės kalba apie mėsos kepsnius, jie galvoja apie Vokietiją. Šį patiekalą, įdarytą įvairiais įdarais, šalies gyventojai ruošia per šventes. Beje, ruošiant maltos mėsos suktinuką su kiaušiniais nebūtina naudoti vištų kiaušinių. Šiam gastronomijos šedevrui idealiai tinka putpelių kiaušiniai.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.79/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos kepsnys su kiaušiniu Žingsnis 1
Paruoškite mėsos pagrindą. Giliame dubenyje sumaišykite virtą maltą mėsą su svogūnu, kiaušiniu, prieskoniais. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Mėsos kepsnys su kiaušiniu Žingsnis 2
Susukite ritinėlį. Ant lygaus paviršiaus padėkite folijos lakštą. Ant jo tolygiai, ne didesniu kaip 1,5 cm sluoksniu, paskleiskite faršą. Ant viršaus sudėkite kietai virtus kiaušinius. Suvyniokite suktinuką ir dėkite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos