Publikavimo data: 2025-08-19
Mėsos kukuliai be padažo
Labai skanūs orkaitėje kepti mėsos kukuliai-kotletai.
Žingsnis 1
Sumaišykite 4 kiaušinius, 250 ml pieno, 250 g džiūvėsėlių. Leiskite mišiniui pastovėti 40 minučių.
Žingsnis 2
Mėsą ir svogūnus sumalkite mėsmale ir sumaišykite. Sumaišykite maltą mėsą su džiūvėsėlių, pieno ir kiaušinių mišiniu. Pagardinkite druska ir pipirais. Palikite valandą pastovėti šaldytuve.
Žingsnis 3
Formuokite mėsos kukulius ir dėkite ant pergamento, jei reikia, patepto sviestu.
Žingsnis 4
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30 minučių. Perkelkite į lėkštę, uždenkite dangčiu ir palikite šiek tiek pastovėti.
Kategorijos