Mėsos kukuliai iš mano vaikystės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Mėsos kukuliai iš mano vaikystės

Mėsainiai yra vienas mėgstamiausių vaikystės patiekalų, jie įkrauti "močiutės, mamos" energija, kai visi namai dvelkia šeimos ir šilumos aromatu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsos kukuliai iš mano vaikystės Žingsnis 1
Imersiniu arba įprastu trintuvu iš kalakutienos krūtinėlės, svogūno, kiaušinio ir prieskonių padarykite maltą mėsą.

Žingsnis 2

Mėsos kukuliai iš mano vaikystės Žingsnis 2
Į maltą mėsą suberkite nuplautus apvaliagrūdžius ryžius, gerai išminkykite masę ir palikite 20 minučių.

Žingsnis 3

Mėsos kukuliai iš mano vaikystės Žingsnis 3
Suformuokite rutuliukus ir dėkite juos ant įkaitintos keptuvės, keptuvės arba dubenėlio, prieš tai bet kurį iš šių įrankių patepę lašeliu alyvuogių aliejaus.

Žingsnis 4

Mėsos kukuliai iš mano vaikystės Žingsnis 4
Kepkite kotletukus ant didelės ugnies iš abiejų pusių nuo 30 sekundžių iki 1 minutės, tada supilkite du puodelius šilto vandens, kad vanduo visiškai apsemtų kotletukus ir ryžiai galėtų sugerti reikiamą skysčio kiekį, kad išbrinktų. Įpilkite pomidorų pastos. Tada 30-40 minučių ant silpnos ugnies uždengę padėkite po dangčiu. Kai mėsos kukuliai bus paruošti, leiskite jiems pastovėti po dangčiu ir mėgaukitės jų dievišku skoniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos