Publikavimo data: 2024-06-22
Mėsos kukuliai iš mano vaikystės
Mėsainiai yra vienas mėgstamiausių vaikystės patiekalų, jie įkrauti "močiutės, mamos" energija, kai visi namai dvelkia šeimos ir šilumos aromatu.
Žingsnis 1
Imersiniu arba įprastu trintuvu iš kalakutienos krūtinėlės, svogūno, kiaušinio ir prieskonių padarykite maltą mėsą.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą suberkite nuplautus apvaliagrūdžius ryžius, gerai išminkykite masę ir palikite 20 minučių.
Žingsnis 3
Suformuokite rutuliukus ir dėkite juos ant įkaitintos keptuvės, keptuvės arba dubenėlio, prieš tai bet kurį iš šių įrankių patepę lašeliu alyvuogių aliejaus.
Žingsnis 4
Kepkite kotletukus ant didelės ugnies iš abiejų pusių nuo 30 sekundžių iki 1 minutės, tada supilkite du puodelius šilto vandens, kad vanduo visiškai apsemtų kotletukus ir ryžiai galėtų sugerti reikiamą skysčio kiekį, kad išbrinktų. Įpilkite pomidorų pastos. Tada 30-40 minučių ant silpnos ugnies uždengę padėkite po dangčiu. Kai mėsos kukuliai bus paruošti, leiskite jiems pastovėti po dangčiu ir mėgaukitės jų dievišku skoniu.
Kategorijos