Mėsos kukuliai lecho padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mėsos kukuliai lecho padaže

Skanūs mėsos kukuliai su labai greitai ir lengvai paruošiamu lečo padažu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.25/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos kukuliai lecho padaže Žingsnis 1
Išvirkite ryžius ir sudėkite juos prie maltos kiaulienos.

Žingsnis 2

Mėsos kukuliai lecho padaže Žingsnis 2
Rankomis sumaišykite faršą ir ryžius, įberkite druskos ir pipirų, dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 3

Mėsos kukuliai lecho padaže Žingsnis 3
Iš mėsos mišinio suformuokite šiek tiek didesnius nei vištos kiaušinis rutuliukus ir dėkite juos į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi.

Žingsnis 4

Mėsos kukuliai lecho padaže Žingsnis 4
Kepkite mėsos kukulius iš abiejų pusių, kol jie apskrus, po 1-2 minutes.

Žingsnis 5

Mėsos kukuliai lecho padaže Žingsnis 5
Iš stiklainio paimkite 200 g virtų daržovių lecho.

Žingsnis 6

Mėsos kukuliai lecho padaže Žingsnis 6
Į keptuvę su mėsos kukuliais sudėkite lecho.

Žingsnis 7

Mėsos kukuliai lecho padaže Žingsnis 7
Supilkite stiklinę vandens ir troškinkite ant silpnos ugnies 20-25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos