Publikavimo data: 2025-08-18
Mėsos kukuliai lecho padaže
Skanūs mėsos kukuliai su labai greitai ir lengvai paruošiamu lečo padažu.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius ir sudėkite juos prie maltos kiaulienos.
Žingsnis 2
Rankomis sumaišykite faršą ir ryžius, įberkite druskos ir pipirų, dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 3
Iš mėsos mišinio suformuokite šiek tiek didesnius nei vištos kiaušinis rutuliukus ir dėkite juos į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi.
Žingsnis 4
Kepkite mėsos kukulius iš abiejų pusių, kol jie apskrus, po 1-2 minutes.
Žingsnis 5
Iš stiklainio paimkite 200 g virtų daržovių lecho.
Žingsnis 6
Į keptuvę su mėsos kukuliais sudėkite lecho.
Žingsnis 7
Supilkite stiklinę vandens ir troškinkite ant silpnos ugnies 20-25 minutes.
Kategorijos