Publikavimo data: 2025-08-19
Mėsos kukuliai pomidorų ir grietinėlės padaže
Šį receptą dievina mano šeima, gaminu jį dažnai, jis suvalgomas akimirksniu. Man nereikia daug laiko skirti maisto gaminimui, o tai labai patogu.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną griežinėliais ir pakepinkite, kol taps permatomas.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas ir sudėkite jas prie svogūnų.
Žingsnis 3
1 valgomąjį šaukštą pomidorų pastos praskieskite 300 ml vandens. Gautu padažu užpilkite kepsnį. Troškinkite 5 minutes uždengę dangčiu.
Žingsnis 4
Po 5 minučių įpilkite 1 šaukštą grietinės, išmaišykite ir troškinkite 5-7 minutes.
Žingsnis 5
Iš maltos mėsos suformuokite kotletukus, įberkite svogūnų, druskos ir prieskonių pagal skonį. Kepimo skardą patepkite aliejumi ir sudėkite į ją kukulius.
Žingsnis 6
Gautą padažą supilkite ant mėsos kukulių ir 40 minučių pašaukite kepti į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kategorijos